keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Muotoilutuotteet


Kampaukset on hyvä tehdä aina puhtaisiin hiuksiin koska lika estää muotoilutuotteiden tarttumista.
Kampaaja analysoi asiakkaan hiustyypin ja hiuspohjan  jonka jälkeen valitsee sopivat muotoilutuotteet. Muotoilutuote valitaan halutun lopputuloksen mukaan.
Hiuksia saa muotoiltua kuivamisprosessin aikana mm. pyöräharjalla, rullien avulla.
Muotoilutuotteilla voidaan suojata hiuksia ja antaa tukea.

Tukea antavat muotoilutuottet

1.Foamy Blow Booster (Föönaussuihke)

Foamy Blow Booster antaa voimakasta tukea tiettyihin kampauksen osioihin. Hiuksissa vaahtoutuva suihke on erikoismuotoillun suuttimen ansiosta helppo suihkuttaa täsmällisesti hluttuun kohtaan tai käyttää yksityiskohtien muotoiluun. Antaa muhkeutta kampauksen siluettiin ja kohotusta tyveen . Lisätuuheutta kampaukseen saa kohottamalla hiuksia föönauksen aikana.

Käyttöohje: Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä ja suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin joko tyveen tai osioihin, joihin toivot tuuheutta ja muotoa. Föönaa lopuksi hiukset kuivaksi.

2.Fiber Mousse (Kuituvaahto)

Fiber Mousse sisältää kuituja, jotka luovat näkymättömän tukea antavan verkoston hiuksiin jättäen hiukset lunnollisen liikkuviksi. Antaa ilmavuutta ja runsautta hennoille hiuksille.

Käyttöohje: Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä, pursota kämmenelle ja aktivoi vaahto hieromalla kämmenten välissä. Vie tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin. Föönaamalla hiukset kampaukseen saadaan maksimaalinen volyymi.

3.The Whip (Vaahtoava hoitovoide)

Täysin uudenlainen The Whip vaahtovoide yhdistää hiusseerumin ja perinteisen hiuksii jätettävän hoitoaineen parhaat ominaisuudet ja riittoisa tuote antaa jo hyvin pienelläkin määrällä hiuksiin upeaa kiiltoa, sileyttä ja hoitavuutta. Toimii eritysen yvin mm. pitkissä hiuksissa, sillä se trjoaa hiuksille juuri sopivassa suhteessa annokssen hoitavuutta ja pehmeää tukea, lisäämättä kutenkaan hiuksiin lainkaan painoa. Tuote sisältää myös lämpösuojan, joten se soveltuu loistavasti föönauksen pohjatuotteeksi. Pehmeän vaniljainen kookoksen tuoksu.

Käyttöohje: Annostele tuotetta kädelle rypäleen kokoinen määrä. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile kuten haluat.Voit käyttää myös kuiviin hiuksiin.

Rakennetta antavat muotoilutuotteet

1.Molding Paste (Muotoilupasta)

Molding Paste on koostumukseltaan pehmeä muotoilutuote, jota voidaan käyttää sekä kuivien että kosteiden hiusten muotoiluun. Säilyttää elastisuuden ja lisää volyymia hiuksia latistamatta

Käyttöohje: Aktivoi kämmenten välissä, levitä kauttaaltaan hiuksiin ja föönaa ja/tai muotoile haluammallasi tavalla.

2.Texturizing Cream (Viimeistelyvoide)

Texturizing Cream antaa pehmeää viimeistelyä ja korostaa hiusten omaa rakennetta. Hiusten elastisuus ja liikkuvuus säilyvät ja lopputulos on luonnollinen, muta kestävä.

Käyttöohje: Aktivoi kämmenten välissä, levitä kauttaaltaan kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

3.Toffee Wax (Muotoiluvaha)

Toffee Wax antaa voimakkaan, mutta elastisen rakenteen ja uudelleemuotoiltavan pidon hiuksin. Vahvasta pito-ominaisuudesta huolimatta peseytyy pois helposti. Parabeeniton koostumus.

Käyttöohje: Aktivoi kämmenten välissä, levitä kauttaaltaan hiuksiin ja muotoile sormin tai kamman avulla.

4.Maui Beach Spray (Suolasuihke)

On rakennesuihke, joka sisältää UV-suojan ja antaa ryhtiä sekä rouheaa viimeistelyä. Sopii myös pohjatuotteeksi tuuheiden ponihäntien, lettien ja nutturoiden muotoilussa.

Käyttöohje: Suihkuta kosteisiin hiuksiin ja puristele hiukset haluamaasi muotoon. Föönaa tai anna kuivia luonnollisesti.


Pitoa antavat muotoilutuotteet

1.All Day Volume Spray (Tuuheuttava viimeistelysuihke) 

All Day Volume Spray on tuuhettava muotoilu- ja viimeistelysuihke hiusten muokkaamiseen ja kampauksen kiinnittämineen.  Antaa runsautta, ilmavuutta, joustavaa ja pitkäkestoista pitoa sekä luonnollisen viimeistelyn, jota voidaan muokata päivän aikana. Voit säädellä itse pitoa- mitä useampia kerroksi suihkutat, sitä vahvempi pito

 Käyttöohje: Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Suihkuta kuiviin hiuksiin ja muotoile oman makusi mukaan.

2.Working Spray (Hienojakoinen muotoilusuihke)

Working Spray on hienojakoinen ja nopeasti kuivuva muotoilusuihke kampausten työstämiseen ja hiusten muotoiluun. 

Käyttöohje: Suihkuta kuiviin hiuksiin osioittain, muotoile halutessasi. Sopii kampausten työvaiheissa tarvittavaan lakkaukseen

3.Finishing Spray (Voimakas viimeistelysuihke

Finishing Spray on voimakas viimeistelysuihke, se antaa pitkäkestoisen ja napakan pidon sekä kiiltoa kampaukseen. Nopeasti kuivuva, hienojakoinen koostumus, joka harjautuu helposti pois jäämiä jättämättä. Sisltää provitamiini B5:tä, joka hoitaa ja vahvistaa hiuksen suomukerrosta sekä vähentää sähköisyyttä.

Käyttöohje: Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä, suihkuta haluamiisi osioihin tai kauttaaltaan kuiviin hiuksiin.

4.Shimmering Spray (Helmiässuihke)

Shimering Spray on helmiäisen hohdetta antava viimeistelysuihke. Se antaa kiiltoa ja kevyen luonnollisen pidon sekä ylellisen ja juhlavan viieistelyn kampaukseen. 

Käyttöohje: Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Suihkuta kuiviin hiuksiin viimeistelyvaiheessa.

Kiiltoa antavat muotoilutuotteet 

1.Shine Spray (Kiiltosuihke)

Shine Spray on kevyt kiiltosuihke, joka antaa hiuksille luonnollisen kiillon ja sileyden. Sisältää kosteussuojan.

Käyttöohje: Ravista pulloa hyvin ennen käyttö, suihkuta kauttaaltaan hiuksiin n. 30 cm etäisyydeltä, silottele.

2.Beauty Primer (Hiusvoide)

Beauty Primer on ainutlaatuinen korjaava hiusvoide, joka hoitaa ja kosteuttaa hiuksia lisäten samalla rakennetta, volyymia ja kiiltoa. Tasoittaa esim. kemiallisten käsittelyjen aiiheuttamia huokoisuuseroja hiuksen rakenteessa ja valmistelee hiuksia muiden muotoilutuotteiden käyttöä varten. Painottoman koostuumuksen ansiosta tuote ei latista hennompiakaan hiuksia.

Käyttöohje: Levitä voide tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin tyvestö latvaan. Muotoile haluamallasi tavalla ja käytä halutessasi muita muotoilutuotteita. Kuiviin hiuksiin käytettäessä lisää volyymia ja runsautta.

3.Heat Protection Spray (Lämpösuojasuihke)

Heat Protection Spray lämpösuojasuihke, jonka tehokkaasti muotoilurautojen kuumuudelta suojaavaa ja samalla hoitava oostumus estää hiusta vaurioitumisen ja kuivumisen erilaisia lämpötyökaluja käyttäessä. Suojaa mutta myös helpottaa hiusten käsittelyä ja kosteuttaa sekä ravitssee huksia, jolloin saat yhdellä suihkeella usean eri tuotteen edut. Makea kukkaistuoksu

Käyttöohje: Suihkuta tasaisesti kuiviin hiuksiin, muotoile ja viimeistele haluamallasi tavalla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti